Collectief Bevelanders verovert 3 punten

1252B61F-02B1-4B2C-99DF-AF2790E42150
Allereerst een groot compliment aan spelers en trainer die een perfect strijdplan tegen Kapelle hadden uitgedacht en uitgevoerd ! Grote klasse.

 

Renato kon niet uitgaan van zijn gedroomde formatie : Luc was nog geblesseerd en Eiart had van school skiverplichtingen. En toch…. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Co de Pijper toonde Bevelanders inzet en een onverzettelijke wil om te winnen. Geregeld kwam Stefano over rechts opstomen om een voorzet af te leveren. Aanvankelijk zonder al te veel gevaar, maar na 10 minuten bleek een vlammehd schot van Sam, keeper Justin Meulpolder te machtig. Dat was een gedroomde uitgangspositie voor Bevelanders. Zij lieten Kapelle het spel maken en hadden een sterke verdedigingsblok rond eigen doel. Kapelle werd sterker en sterker, maar doelpunten blevén uit door prima keeperswerk van Denni en een verdediginggordel Rick,Quinten,Niels en Wesley.  Zo werd de rust gehaald.
Na de thee een nog offensiever Kapelle,dat Jeroen en Justin de nodige kilometers kostte en Joël en Jeffrey op een eilandje lieten staan. “Zou dit standhouden “? vroegen de meegereisde supporters zich af. Tergend langzaam tikten de minuten weg. En jawel,hoor, 5 minuten voor tijd tikte Reinier Goedemond de bal achter Denni. Juist toen kwam het onverzettetijke van Bevelanders naar voren. Geen kopjes laten hangen, maar de mouwen opstropen ! ln blessuretijd omspeelde Sam 4 man van Kapelle en plaatste,niet zelfzuchtig, de bal naar Jeffrey om een niet missen bal in te schieten. De mannen van Kapelle lagen verslagen op de grasmat en Bevelanders vierde zijn feestje. Klasse mannen !