BE2B4FF3-8BAE-44A5-AEBF-C5C5A376D5FD

Voetbalvereniging Bevelanders uit Kamperland is een bloeiende sportvereniging met meer dan 250 leden. Deze leden wonen niet alleen in Kamperland, ook uit de omringende dorpen komen vele leden. Binnen de vereniging zijn er vier senioren-elftallen, bij de jeugd zijn bijna alle leeftijdsklassen vertegenwoordigd. En we zijn er trots op dat veel meisjes/dames bij onze vereniging voetballen, we hebben een dames team, een een meisjesteam, maar ook bij bijna alle jongens-teams spelen er meisjes mee in zogenaamde gemengde ploegen. Kortom voor iedereen is wel een geschikt team te vinden.

De vereniging is opgericht in 1943, onder het kopje “Historie” is hierover meer informatie terug te vinden.

Naast sportiviteit heeft v.v. Bevelanders ook gezelligheid en sociale contact hoog in het vaandel staan.

We zijn er trots op dat we een mooie accommodatie hebben, midden in het dorp en omringt met groen. Met twee wedstrijdvelden en een ruim trainingsveld. Vanaf 2017 maken we op ons hoofdveld gebruik van een kunstgrasveld. We hebben een gezellige kantine met een mooi overdekt terras op het zuiden. Vanaf maart tot oktober is het er met een beetje zon een prima plaats om de wedstrijd te bekijken of na te bespreken. De kleedlokalen zijn ruim, modern ingericht en voorzien van waterbesparende douches.

79A2CE33-3806-470D-93A1-0AC853E58288

Contact:

Locatie voetbalvelden: Nieuwstraat 65B, Kamperland

Postadres: VV Bevelanders, Jacobastraat 9A,  4493 BT Kamperland

Telefoon: 0113-372010

Email: vvbevelanders@kpnplanet.nl

U bent altijd welkom op ons sportpark “Campen” aan de Nieuwstraat te Kamperland.

bordvvb

.