Nieuwe weersbestendig markering t.b.v. Coronamaatregelen aangebracht

Inmiddels zijn na de versoepeling met betrekking tot de Corona maatregelen de jongste jeugdteams weer in training.

Het vergt de nodige aanpassingen om te voldoen aan de regels van de overheid, maar deze worden zonder problemen goed opgepakt door trainers en leden. Daarnaast mogen we ons gelukkig prijzen dat enkele vrijwilligers bereid zijn om als coördinator op de trainingsavond te fungeren. Deze week hebben deze vrijwilligers nog een aanpassing uitgevoerd. Zo is het eerder opgehangen afzetlint t.b.v. de looppad belijning vervangen van het afzetlint door een weerbestendige met verf aangebracht belijning.

Dit laat maar weer eens de bereidheid zijn om er met zijn allen toch weer het beste van te maken met onze club, waarvoor dank!

323F31CA-6098-409D-AC77-393DEF412391 57ADA94F-956D-4469-B24F-F21469BAD332

Momenteel onderzoekt het bestuur samen met de gemeente naar een oplossing om alle overige teams ook weer te kunnen laten trainen. Later hierover meer.