Sponsorloop uitgesteld

Beste leden, ouders en supporters,395B9774-CDF9-49AF-826D-870A31784DD0

Ondanks dat er voor het buitensporten voor jeugdleden niet heel veel wijzigt willen wij toch solidair zijn met de ondernemers welke hun winkel/zaak moeten sluiten en het verzoek om zoveel mogelijk reisbewegingen te beperken honoreren.

Daarom hebben wij besloten de sponsorloop van 2 januari as te verzetten naar zaterdag 13 februari (voor 18+ jeugdleden/senioren en de jeugdleden van jo13 t/m jo19).
Voor jeugdleden van jo07 t/m JO11/mo11 wordt dit woensdagavond 17 februari (voorjaarsvakantie).

Wij hopen op jullie begrip, gooi je sponsorloopformulier dus niet weg en benut je tijd om nog meer sponsoren te zoeken.

De voorwaarden blijven ongewijzigd (zie sponsorloop formulier). Tijden communiceren wij t.z.t.

Blijf gezond!
Evenementencommissie VV Bevelanders