Teamindeling jeugd seizoen 2020/21

Kunstgras

Onze teamindeling is bekend voor 2020/2021. Neem hiervoor een kijkje door HIER te klikken.

Ook dit jaar hebben we weer met de trainers/leiders samen gezeten om een zo goed mogelijk indeling te maken. Ons uitgangspunt is indelen op leeftijd en daarbij de bestaande teams zoveel mogelijk hetzelfde te laten. Dit is helaas niet altijd mogelijk.

We hebben te maken met leeftijdsklassen en de overgang naar een groter speelveld (en dus meer spelers nodig) en dan is het  een uitdaging om voltallige en volwaardige teams samen te stellen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat een aantal teams dit jaar opnieuw samengesteld moest worden. Daarbij hebben wij in de eerste plaats gekeken naar de leeftijd van spelers.

Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen.

Nieuwe leden.
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Voor onze jongste jeugd (JO7) zoeken we nog een aantal spelers, zodat we in September aan de competitie kunnen beginnen.
Tijdens dit bijzondere seizoen willen we graag iedereen bedanken voor zijn of haar inzet op en rondom het veld.

Met vriendelijke groet,

Namens de Jeugdcommissie